Uusivuosi ja uudet tavoitteet!

Blogia kirjoittelin viimeksi 1kk takaperin. En tiedä mikä ihme omaan hyvinvointiin tuli tuossa joulukuussa kun mieli muuttui VMP tilaan. Mikään ei kiinnostanut, ei salille meno eikä oikein tuo ruokavaliokaan. No ruokia kuitenkin söin aina siihen joulukuun puoliväliin asti säntillisesti ja sitten annoin itselle vähän turhan paljon siimaa. 

Tässä siis tovi menty sinnepäin meiningillä ja jokunen kilo on takasin tullu. Puhutaan onneksi muutamasta, ei mistään kymmenestä kilosta. Mutta tilannehan olisi voinut päättyä paljon huonommin, ellen mä olisi jossain vaiheessa ruvennut miettimään. Miettimään että mitä järkeä tässä päin honkia syönnissä on.

15-25.12 söin säännöllisen epäsäännöllisesti viikottain ainakin leipää, vkloppusin karkkia, joulutorttuja ja toki jouluruokaa. Tuloksena ihan kaamea turvotus, väsymys ja niin löysä ja tuskallinen olo ettei tosikaan. Näin jälkeenpäin kun mietin, niin hyvä että tommoinen "notkahdus" sattui omallekkin kohdalle. Tässä omassa projektissa kun on menny hyvin, niin tämän ehkä oli jossain vaiheessa tarkoituskin tapahtua. Toimia itselle herätyksenä.

Tauko tuli hyvään aikaan. Nyt nimittäin joulun jälkeen ruokavalioon mentiin yllättävän helpolla siirtymisellä, varsinkin jos sitä siirtymistä vertaa viime vuoden räpiköintiin. Salikin on alkanut pitkän tauon jälkeen tuntumaan hyvältä. Siihen saanu takasin sen palon, mikä alkuaikoina oli :).

images?q=tbn:ANd9GcSbKsFJt4S1brM_j6vZCsv

Tänään kirjoittelin tämän vuoden tavoitteita paperille ylös. Itselle isoja tavoitteita, jotka merkkaa mulle jotain. Monesti kysellään, että miten jaksaa pitää niitä tavoitteita mielessä. No jos ne on sulle tärkeitä, niin kyllä se motivaatio niiden saavuttamiseen varmasti löytyy. Olen itselle ottanut taas käyttöön tämän tutun palkinto käytännön, eli kun tavoitteeseen päästään niin siitä seuraa aina jotain hyvää. Tosin itselle sen palkinnonkin täytyy sitten olla sellainen ettei varmasti tee mieli lipsua kertaakaan.

Eli esim. uudet housut ei voisi itseä vähempää innostaa :D. Itsellä ensimmäinen palkinto on ottelumatka Ouluun maaliskuussa, jos ja kun pysyn täysin ruodussa siihen saakka. Täytyy kyllä sanoa, että tuo tavoite ainakin itseni sai syttymään ja todellakin aijon onnistua :).

Mitä tuohon otsikkoon tulee niin tuo *hyrskynmyrskyn* viittaa siis mun tämän vuoden projektiin. Enköhän mä niitä tavoitteita teillekkin ala availemaan tässä kun päivät menee eteenpäin :).

Nyt täydellä tohinalla ja energialla tätä vuotta eteenpäin!

images?q=tbn:ANd9GcQi9VwyQgXmpRHY9wzbekf