Uusi viikko ja vanhat kujeet, eli kävelyä ja kuminauha jumppaa vielä tiedossa. Selvästi ainakin polvi on mennyt parempaan suuntaan levolla ja kävelyllä. Kävin tuossa viime viikolla fyssarilla runttaamassa tuota olkapäätä taas oikeelle paikalle. Ahdas olkapää tekee tuon vihlovan kivun ja nyt on taas parempi kun on olkapäällä tilaa liikkua :). Eikä tässä ranteita auki ole tarvinnu vedellä. Nyt on opittu nauttimaan myös tästä jouten olosta. Toki vaikka sinne salille ei saa mennä niin ei se totaali liikkumattomuutta tarkoita. Olen sitten vähän enemmän kävellyt ja tuli viime viikolla käytyä pari kertaa sienestysreissullakin.

images?q=tbn:ANd9GcRCNiXGxwP1PzELlebSAPx

 

Sain viime viikolla taas ihmetystä miten mulla on varaa syödä terveellisesti. Mä olen nykyään aika tarkka ruokakuluistani, eikä mun lautaselta joka päivä mitään hereford lihaa tai sisäfilettä löydy. Joka päivä löytyy joko kanaa tai kalkkunaa, eikä sekään joo halpaa ole. Mutta ehdottomasti suosin näitä punalappu tuotteita. Juuri koskaan niitä ei tosin maustamattomista kanasuikaleista löydy, mutta tällä viikolla itseänikin lykästi. Löysin nimittäin kaupasta paljon punalaputettuja kalkkunan file paketteja. Toki tartuin tilaisuuteen ja vedin hyllyn tyhjäksi ja kotiin lähti 8 pakettia. Eikä se vienyt omasta elämästä kuin 5min käyttää nuo lihat puntarin kautta pakkaseen. Nyt mulla on lihaa vähäksi aikaa ja miten simppeliä on ottaa pakkasesta se nyssäkkä, kun tietää että siinä on juuri se määrä kuin tarvitsen :).

Ja jos lähdetään siitä että onhan se kotiruokakin terveellistä, ainakin terveellisempää kuin se kaupan eineslaatikko. Nykyään vaan se trendi on laiskuus. Ei jakseta,keretä,viitsitä uhrata sitä 20min että tehtäis vaikka se makaroonilaatikkoa tai jauhelihakeittoa vaan mennään helpon kautta ja valitaan pakasteesta pyttipannu tai lihapullat ja ranskalaiset. Nuo kaksi jälkimmäistä ei ole kotiruokaa :D!

 

Vkloppuna oli Tampereen karsinnat ja hyvin taas pärjäs farmin porukka. Oma valkkukin kisas ja voitti hienosti oman painoluokkansa. Itselle tämä koko fitness on edelleen niin vieras ja outo juttu, mutta miten hyvälle tuulelle tuli kun katsoi niitä onnellisia kisaajia sielä lavalla. Se on niiden juttu!

Sitä en vain käsitä miksi välillä joutuu selittämään jollekkin tutulle/tuntemattomalle että miksi tämä on se mun juttu. Helvettiäkö se niille kuuluu ja hyvin usein ne ei edes tahdo ymmärtää.

Itselle salielämää kovempi juttu on yllättäen tuo jääkiekko ja sen seuraaminen. Syksyisin se vie suurimman osan ajasta työn ja salin ohella. Vaikka puhutaan näinkin harmittomasta jutusta, niin en minäkään siihen ymmärrystä saa. Olen tämän asian tiimoilta kuullut ne 2 lausetta joita kuulin viime vuonna " ei tuo ole tervettä" " tuo alkaa olemaan jo sairasta"

Mä en ole omaa juttua enää todellakaan moneen vuoteen jaksanut kenellekkään alkaa selittämään. Kuitenkin se on muistettava että kaikilla on se jokin oma juttu. Ei ole olemassa oikeeta tai väärää tietä tehdä asioita. Jos joku ei toimi omalla kohdallasi, niin ei se sitä tarkoita etteikö se jollain toisella voi toimia. Itsellä ei ole ollut tarvetta lähteä "ojentamaan" tai paasaamaan alkoholin vaaroista omille ystäville, vaikka itse en pisaraakaan juo. Ei se ole mun tehtävä, jos ne haluaa juoda niin sehän on niiden asia. Jos joku haluaa kisata ja hankkia lihaksia niin sekin on niiden asia. Itselläkään ei se oma elämä nyt niin kurissa ja nuhteessa ole, että kerkeisin mennä muiden elämää arvostelemaan ja opastamaan :D.

Kunhan nyt suurin osa löytäis sen oman juttunsa, niin loppuis toivottavasti se ainainen valittaminen ;).

Ihanaa sateista viikkoa <3!