Viime viikkoon on kyllä mahtunu niin hirveesti asioita, että katotaan pystynkö mä tiivistämään tän jutun niin että jaksaa lukea :D. 

Maanantaina kävin siis mayor'silla moikkaamassa valmentajaa. Tarkoituksena katsoa vähän sitä ruokapuolta niin, että alkaisi paino mennä pienen välivaiheen jälkeen alaspäin. Ruokavaliohan ei muuttunu yhtään mihinkään, se runko on pysynyt ihan samana jo yli vuoden verran. Ne on vain ne määrät mitä ajoittain vaihdellaan suuntaan jos toiseen :). 

Ensimmäinen tehtävä oli asettaa tavoite. Sanoin että se 7kg olis kiva saada vielä pois. Tällöin kokonaispudotus olisi sen -60kg ja olisin pudottanu yli puolet mun painosta. Kun valkku tiesi tavoitteen niin pienen laskutoimituksen jälkeen sanoi että kesto on 14vkoa. Se on realistinen tavoite ja kyllä siihen pääsee jos vain halua on :). 

images?q=tbn:ANd9GcRszE5xpoZ9WxDrIHexIGg

Osa on jo kysellyt että mitäs sitten tän tavoitteen jälkeen tapahtuu. No ei yhtään mitään, ihan sama ruokavalio ja salitreenit on kuin tähänkin asti. Siitä elämäntaparemontissa on kyse, että ei se arki minnekkään muutu. Tämä on se arki jota haluan jatkaa, tehdä siitä pysyvän osan itseäni ja omaa elämääni :)

 images?q=tbn:ANd9GcTvoFZqlku0ynOWllfdHAe


Tiistaina lähdin sitten Tampereelle. Olin n.2kk aiemmin varannut samalle viikolle 3 aikaa Killeltä. Tiistaina tehtiin selkätreeni, saatiin hyvin väsytettyä selkä ja tuli siinä ohimennen vedettyä mavessa enkatkin. Treenin jälkeen vielä farmilaisen Satun kanssa kahvittelu Koskikeskuksessa ja loppuilta oleskelua. 

Keskiviikkona ei ollut treeniä, joten kiertelin kauppoja, nukuin päikkärit ja relasin. 

Torstaina vuorossa oli olkapäät, kokonainen tunti niitä väännettiin. Olkapäät on edelleen mulle se haastavin treeni. Tai ei se niinkään kropalle haastava ole vaan päälle. Jos osaisin kertoa mikä siitä tekee niin vaikean, niin uskoisin että koko ongelmaa tuskin olisi :D. Pienen kitinän säestämänä saatiin sekin vedettyä läpi. 

Perjantaina oli sitten se odotetuin treeni, eli etureisitreeni. Alkuun tehtiin n.100 askelkyykkyä "lämmittelyksi" , hacki,reidenojennus,kanakävely +pohkeita loppuun. Hackissa tehtiin kapealla ihan hirmuisilla romuilla, kaikenkaikkiaan aivan helvetin hyvää settiä. Tosin tuo kanakävely on mulle mysteeri, että miten se voikaan tappaa niin tehokkaasti etureidet. Ne jotka treenaa Killen tai Bettinan kanssa, niin testatkaapa joskus ;D. 

Käytiin sitten Satun kanssa vielä kahvittelemassa ja puhuttiin onnellisuudesta ja itsensä hyväksymisestä. Kun niin moni ihminen on tyytyväinen vasta sitten "kun", "jos" sitä ja tätä. Miksi ei voi olla tyytyväinen itseensä juuri nyt sellaisena kuin on?. Puhuttiin myöskin tuosta treenaamisesta, kun kummatkin on vähän sellaisia ihmisiä että treeneissä ei sais kuulua yhtään mitään koko tunnin aikana. Toisaalta ihan hyvä varmaan välillä pitää ääntä, niin tietää nuo pt:t että hengitetään ja ollaan elossa :D.

Erinomainen treeniviikko siis takana ja ensimmäinen viikko muutetulla ruokamäärillä eikä ole kyllä minkäänlaista ongelmaa ollu. Ei mielitekoja, ei kiukuttelua. Ainut joka on niin nälkä. Enkä nyt tarkoita semmoista nälkää että sappinesteet maistuu suussa, vaan pikkuista näläntunnetta. Kyllä tää ainakin sen monen vuoden ähkyn voittaa :D.

Tänään vielä vuorossa Bettinan ulkotreenit ja huomenna vuorossa minä ja sinkkuelämää boksi dvd:ltä, eli lepopäivää pukkaa :).

images?q=tbn:ANd9GcRcYA6xQz9f7jRYNzu3QAT