Minä niin kovin toivoin viime viikon alussa, että viikko menee äkkiä. Ja niinhän se menikin, niin äkkiä etten edes tätä blogia päivittänyt. Pahoittelut siitä :D.

Tässä kun olen tuskaillut tämän painonpudotuksen kanssa koko syksyn niin päätinpä sitten huvin vuoksi mittailla vähän että mitä centeissä on lähtenyt. Yllätys ainakin itselle oli kova, varsinkin kun koko syksyn on tuntunut että mitään ei tapahdu. Mutta kyllä niitä senttejä vaan tässä 13vkon aikana on lähtenyt. Ja kun miettii että tämän 2vuoden aikana on yhteensä koko kropasta lähtenyt yli -130cm niin kyllähän sitä jotain tapahtunut on :).

images?q=tbn:ANd9GcQ4BGUmDlYXOFsW599KPOH

Viime viikko oli taas tuttua energistä minää. Loka-marraskuun vaihde itselle oli kyllä enemmän kuin tahmea. Tuntui että mikään ei kiinnosta ja mistään en innostu. Lisäksi on syksyn vaivannu melkoinen stressi johtuen monista seikoista, niin kyllä se vaan painon putoamiseen on kovasti vaikuttanut.

Mutta nyt kun stressiä saanu lievitettyä ja päässy mukaan tähän juttuun. Energiaakin piisaa taas entiseen malliin :). Salillakin on kivaa kun mihinkään ei kolota. Toki treenit tuntuu kyllä, varsinkin reisi ja olkapäätreenit mutta sillai hyvällä tavalla. Olen nyt olkapäitä käynyt säännöllisesti fyssarilla runttaamassa omille paikoille ja välillä vaan ihan tarkistamassa että ne varmasti ovat sielä missä pitääkin. Mulla kun olkapäät työntyy liiaksi eteen, niin jos ei niitä huolla ja runttaile tasaisin väliajoin niin luultavasti olisin ongelmissa taas kotvan kuluttua.

Tällä viikolla oli sitten 3kk tauon jälkeen vuorossa melkoiset Killeri treenit Tampereella. Kyllä vaan itse ainakin huomasin että pidempi tauko on ollu, hemmetin raskasta mutta hauskaa :D. Tehtiin vähän askelkävelyä ihan järkky käsipainoilla, vähän reiden koukistusta, prässiä, hackia ja reidenojennusta. Tosiaan maanantaina tehtiin treeni ja näin perjantaina se treeni tuntuu vielä vähän noissa koivissa.

images?q=tbn:ANd9GcQDqTMdutJepi1j3IPp03P

Loppuvuoden suunnitelmahan on pitää tämä paino samassa, tosin jos se tippuu niin en sitä kyllä aijo estelläkkään :D. Ensvuoden kuvioista ei ole niin vielä keskusteltu, mutta kaikki ajallaan.

Eiköhän nautita tuosta lumesta, kun se kerrankin viittii tänne Eteläänkin sataa <3