ihanaa.jpg

Yleisin syy laihdutus projektissa on se, että niitä tuloksia ei näe heti 2vkon päästä. Into laantuu, ei se yksi tai useampi pulla olekaan enää niin paha asia ja sitten humpsahdetaan sinne vanhoihin tapoihin. Useimmat saavat epäonnistuneen projektin jälkeen kilot takaisin, korkojen kera. Mutta mitä jos sitä ajatusmaailmaa levennettäisi siten, että odotettaisiin se 1-2kk ja katsottais sitten näkyykö niitä tuloksia?. Jos sä olet lihonnut sanotaan vaikka 6 vuodessa +30kg, niin miten helvetissä voit odottaa että ne kilot lähtee sitten siinä 3-6kk aikana?. Niin täytyy olla kärsivällinen, harmi vain että moni meistä itseni mukaan lukien on vähän taipumus tämmöiseen mähaluannähdätuloksetheti tyyppiä :D.

Mulla tulee toisinaan edelleen semmoinen "en mä näe mitään muutosta" kun vertaan 2kk takaiseen itseeni, mutta ihan itsenikin muistin virkistämiseksi tein tämmöisen aika matkan taaksepäin ihan kuvien kera. Niin, ehkä ne muutokset eivät ole niin silmämääräisesti nähtävissä nykyään, mutta kun vertaa tuota ekaa kuvaa ja nyt kuvaa niin ei voi sanoa että mitään muutosta ei ole tapahtunu :D. Uskokaa siihen että pystytte ja ainut vinkki minkä voin antaa on että tehkää töitä ja näyttäkää kuinka paljon TE sitä muutosta haluatte!

036.JPG

058.JPG

( Jooh, Kesä -12. Nää alotuskuvat saa mut aina yhtä hämmentyneeksi.)

minä2013.jpg

( Kesä-13, tästä se mun farmimatka alkoi :) )

muutos syksy.jpg

(syyskuu -13)

lahje.jpg

(jei, meikä mahtuu yhteen lahkeeseen :D )

paita.jpg

(tammikuu -14 ja meikän rakas vanha paita )

minä 4.jpg

( edelleen tammikuuta -14)

maha.jpg

(meikän parjattu vatsa sivusuunnasta)


Että joo, kyllä se muutos on ollu iso, ei voi kieltää :D. Ja vaikka nyt pari kiloa tän 2kk hiilarikorotus ruokavaliolla tuliskin, niin eipä se paljoa haittaa :). Jännä muuten miettiä että miltäköhän näyttää esim. heinäkuussa kun tulee vuosi farmia täyteen :).