Hellurei!

Jos sitä tännekkin kerkeis jotain kirjottelemaan taas.  Sali on edelleen pannassa, tosin olen sen huomannut että täytyy keksiä itselle tekemistä ettei tule ns. turhia ajatuksia tuonne pääkoppaan. Omalla kohdalla huomaan, että kun on tylsää niin yllättävän äkkiä ne ajatukset menee ruokaan edelleen. " pitäskö lähteä kauppaan", " tekis mieli jotain hyvää". Tosin tuo kauppaan lähtö nyt se viho viimeinen vaihtoehto on, kun nuo ajatukset pukkaa päälle :D.

images?q=tbn:ANd9GcSmmEgKFfuUdRNNNf2qw1d 

Kävin tuossa taas tohtorilla. Oikeastaan se mitä ihmiset ei todellakaan ajattele syödessään itsensä tuhtiin kuntoon on, että mitä se kaikki ylimääräinen läski tekee sun maksalle ja naisilla varsinkin hormoonitoiminnalle. Eipä siinä, en minäkään noita asioita paljoa ennen ajatellut. Se ruoka (muka) teki minut onnelliseksi, millään muulla ei ollut väliä. No 3 vuotta sitten kävin niin kuin naisten tulisikin käydä naisten juttuja hoitamassa lääkärin luona ja sen sanat sai mut oikeesti miettimään. Nimittäin se oma lihavuus tietenkin oli vaikuttanut siihen hormoonitoimintaan vaikka itselle yritin muuta selittää, toisekseen se oli jo tehnyt vahinkoa ja ne sanat " jos sä et edes vähän yritä laihduttaa, niin voi olla että muutaman vuoden päästä lapsen saanti voi olla hyvin vaikeaa".

Ja se oli kuin isku suoraan vatsaan, niin että ilmat lähtee pihalle. En muista olisinko milloinkaan miettiny lääkärin sanoja yhtä vakavasti kuin tuolloin. Tuosta ei sitten kauaa mennyt kuin ryhdyin töihin. Kävin sitten nyt maanantaina tarkastuksessa ja kaikki ne asiat mistä puhuttiin ja mitkä olivat ns. "riskejä" niin niitä ei ollut eikä niitä enää edes näkyny kuvissa. 

Olo oli todellakin helpottunut, mutta se pisti vain enemmän pöhinää tähän juttuun. Tee niitä hyviä valintoja, mieti mitkä sulle on ne tärkeimmät jutut/asiat saavuttaa. Itselle se terveys on ollut se juttu mitä olen hakenut ja olen todellakin onnistunut omilla hyvillä valinnoilla kiertämään diabeteksen ja muut sairaudet. Eikä se edelleenkään sitä tarkoita etteikö koskaan voisi syödä sitä ja tätä. Lähinnä musta on kivaa, että se makea/ruoka ei enää hallitse mua vaan minä hallitsen niitä.

Tässä kun nyt on ollut vähän kremppaa näiden raajojen kanssa, niin sain en nyt tiedä ehkä vähän vittuilevan kommentin siitä, että " sitä se salilla rehkiminen teettää". No ei se oikeastaan teetä. Kun tasan tiedän että polvivamma johtuu aikaisemmasta ylipainosta ja käsivamma työn aiheuttamasta rasituksesta.  Mutta levolla ne paranee, kohta ollaan taas työn touhussa :).


Nyt vkloppuna on muuten vuoden kohokohta, nimittäin Nordic fitness expo, sielä on niin hirveesti tuttuja että voi olla että joutuu lauantaina ja sunnuntaina ihan jännittää :D.

images?q=tbn:ANd9GcRZrOJdXz8Oh13t-hGpyFr